Pogoji uporabe

Upravitelj spletne strani na domeni watt-elektro.si ter na vseh poddomenah pod to domeno (www.watt-elektro.si in druge) je WATT ELEKTRO d.o.o., Brezovce 1, 1236 Trzin - v nadaljevanju podjetje WATT ELEKTRO.

Vse informacije in vsebine, objavljene na spletni stani podjetja WATT ELEKTRO, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugace razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja WATT ELEKTRO.

Ker obstajajo na spletni strani podjetja WATT ELEKTRO povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s podjetjem WATT ELEKTRO, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito, točnost in varnost podatkov, objavljenih na teh spletnih straneh, kot tudi ne za morebitno škodo, ki bi jo uporabnik utrpel z obiskom teh povezav.

Podjetje WATT ELEKTRO se bo na vse načine trudilo, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na spletni strani podjetja WATT ELEKTRO, vendar si pridržuje pravico do sprememb vseh objavljenih vsebin. Podjetje ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

Na določenih mestih spletne strani podjetja WATT ELEKTRO le-to zbira osebne podatke uporabnikov (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov), o čemer bo uporabnik obveščen in bo lahko te podatke prostovoljno posredoval. Podjetje WATT ELEKTRO jamči, da bodo na ta način zbrani podatki namenjeni izključno uporabi podjetja WATT ELEKTRO. Podatki uporabnikov spletne stani podjetja WATT ELEKTRO v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi ali bili kako drugače zlorabljeni. Podjetje WATT ELEKTRO se zavezuje k trajnemu varovanju vseh zbranih podatkov preko spletne strani. Podjetje WATT ELEKTRO ne odgovarja za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob izpolnjevanju obrazcev na spletni strani podjetja WATT ELEKTRO.

S posredovanjem podatkov se uporabnik strinja s kontaktiranjem s strani podjetja WATT ELEKTRO v kateremkoli trenutku, v skladu z interesom podjetja WATT ELEKTRO.

Piškotki

Podjetje WATT ELEKTRO uporablja piškotek z imenom session_id_watt in sicer za pomnenje uporabnikovega vnosa v spletni obrazec ter za preprečevanje zlorab sistema spletnega obrazca.

Sejni piškotek se nastavi šele, ko je nujno potreben ali ko to uporabnik izrecno zahteva, ter se uporablja le tam, kjer je to nujno potrebno ali za namene, ki jih je uporabnik izrecno zahteval. V drugih primerih se sejni piškotek ne uporablja, tudi kadar je v brskalniku že prisoten.

Zaradi narave delovanja sejnega piškotka, se le ta samodejno izbriše iz uporabnikovega brskalnika, ko uporabnik zapre brskalnik. Uporabnik ga lahko pred tem tudi ročno izbriše v nastavitvah brskalnika, s čimer pa lahko povzroči nepravilno delovanje spletne strani.